søndag den 9. marts 2014


Jensen's klassiske Mørbradsteak af svinekød med Barbecue Marinade skal kun have 15 min. i ovnen ved 220 
°C. Det gør produktet til en nem og hurtig løsning på aftensmaden. De færdiglavede mørbradsteak har en god sødelig, men også lidt sur barbecue smag. Kødet er blødt indvendigt, så man nemt kan skærer i det.


Fordele: 
- mør
- god barbecue smag som fra Jensen's Bøfhus
- skal have kort tid i ovnen
- kan holde sig til næste dag og smager stadig godt

Ulemper:
- konserveringsmidler
- kan ikke kommes direkte fra fryseren ind i ovnen, da marinaden er frossen, og kødet bliver ekstra blødt ude i kanterne pga. vandet
- enkelte sener i kødet

Pris: 69,95 kr. i Super Best (500 g pr. pakke - 425 g mørbradbøf og 75 g marinade)

Ingredienser: Se billedet.

Forbehold: kød (svinekød)

Bedømmelse: 






















0 kommentarer:

Send en kommentar

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!