Jensen's klassiske Mørbradsteak af svinekød med Barbecue Marinade skal kun have 15 min. i ovnen ved 220 °C. Det gør produktet til en nem og hurtig løsning på aftensmaden. De færdiglavede mørbradsteak har en god sødelig, men også lidt sur barbecue smag. Kødet er blødt indvendigt, så man nemt kan skærer i det.
Fordele:
- mør
- god barbecue smag som fra Jensen's Bøfhus
- skal have kort tid i ovnen
- kan holde sig til næste dag og smager stadig godt
Ulemper:
- konserveringsmidler
- kan ikke kommes direkte fra fryseren ind i ovnen, da marinaden er frossen, og kødet bliver ekstra blødt ude i kanterne pga. vandet
- kan ikke kommes direkte fra fryseren ind i ovnen, da marinaden er frossen, og kødet bliver ekstra blødt ude i kanterne pga. vandet
- enkelte sener i kødet
Bedømmelse: ★★★✩✩
0 kommentarer:
Send en kommentar